Ridelejr

Vi forsøger at afholde ridelejr hvert år på Odin. - I 2020 blev ridelejren afholdt d. 5. til 7. august.

Hvis du ønsker at deltage i evt. ridelejer, eller har mod på evt. at hjælpe med at arrangere en ridelejer for 2021, hører vi gerne fra dig. - skriv til Rideklubben på info@rideklubben-odin.dk

Nogle af de ting du kan opleve på en ridelejr:

Lære hvordan man pudser rideudstyr?
Deltage i den ‘’store bagedyst’’?
Fotograferes med din yndlings elevhest?
Sove i telt med andre heste glade?
Lære lidt om fodring af hest?
Deltage i striglekonkurrence?
Ride lidt mere end du plejer?
Lære at muge en boks?
Det er bare nogle af de oplevelser du kan tage med hjem efter nogle sjove dage.
Alder fra 8 år Først til mølle (max 15 elever) Mindst 2 voksne tilstede (vi har brug for jer forældre!) i 2020 var prisen 650 kr.

Husk at alle sådanne arrangementer, drives af frivillige, så det kræver at nogle voksne vil hjælpe med at arrangere og være tilstede under vores ridelejr. -

Da vi tidligere (før 2020) holdt ridelejr, så indbydelsen således ud:

Vi indbyder til dage med masser af hygge, heste, leg, lærdom, ridning og meget andet sjovt med fokus på samværet med hesten både fra jord og fra ryg. Hvem kan deltage: Alle over 6 år, som er interesseret i at være sammen med heste og andre heste-”tosser” i flere dage ad gangen, hvad enten man er elev- eller privatrytter. Hvornår: lørdag d. 24.juni kl. 9:30 til mandag d. 26. juni efter aftensmaden/grillhygge. Ridelejren afsluttes med opvisning kl. 16.30 og efterfølgende grill hygge. Medbring selv kød til grillen – vi sørger for salat og flûtes. Drikkevarer kan købes i klubben :-) Pris: kr. 600,- som betales når i kommer lørdag den. 24. juni. Tilmelding: Send mail staevne@rideklubben-odin.dk med følgende oplysninger:

• Fuldt navn og alder
  • Navn på og telefon til kontaktforælder i lejr perioden
  • Hvilken hest kunne du tænke dig at være sammen med på lejren (Vi forsøger at opfylde alles ønsker men kan ikke garantere noget. Ligeledes kan der sagtens være flere ryttere om samme pony)
  • Underskrift på at vi må køre en tur
  • Hvilken størrelse t-shirt i bruger
  • hvor mange der kommer til grillhygge mandag aften børn/voksne
Tilmelding senest den 18/6. Husk sovepose, underlag, badetøj og selvfølgelig ridetøj. Der må ikke medbringes slik eller sodavand, alt bespisning står vi for J Håber at se en hel masse rytter til nogle hyggelige dage. Med vrinskelig hilsen Rideklubben-Odin   Kære forældre Vi har holdt prisen så langt nede som muligt, i håbet om, at I vil være behjælpelige med at levere nedenstående:
  • 3 x lasagne til 6 personer
  • 3 x pitabrød med fyld til 6 personer