Velkommen til præsentation af Stald Odin.

Vi har en harmonisk atmosfære, med højt til loftet, god udluftning, alle bokse i stalden er store lyse bokse, hestene står på træpiller, og der er valgfrihed mellem wrap eller hø. De fleste bokse har endda et stort vindue, som hestene kan stå med hoved ud af, når vejret tillader det. 
 
Se kontant informationer her 
 
 
 
 
Der er adgang til 3 vandspiltove, store brede staldgange, en opvarmet rytterstue hvor man kan lave sig en kop te/kaffe. Der er varmt og koldt vand osv. Vi har et aflåst sadelrum, med et højskab til hver opstalder. Stalden består af 30 boxe. Hvoraf ca. 20 boxe udlejes til privatheste, og resten bruges til elevskolens heste.
 
På Stald Odin finder du også et stort dejligt ridehus, med rigtig god og velplejet fiberbund. - I forbindelse med ridehuset findes et cafeteria (opvarmet) med udsyn over ridehuset, og de dejlige udendørs baner, folde mv. 
 
 
Her ser I indgangen til ridehuset, og cafeteriet, som ligger på 1.sal over maskinhuset. 
 
 
 Vi har to udendørs baner, den ene bruges primært til dressur, og den anden til lidt af hvert, og ofte står der et par spring som kan benyttes når man har lyst  (Gælder ikke for elevryttere og parter som kun må spring, når det aftales med underviser) 
 
 
  
 
 
 
 
Vi kan opfylde de fleste ønsker i forhold til græsfolde, med meget græs, lidt græs og ingen græs. Hestene får lov at benytte græs foldene fra ca. 1. maj til ca. 1. oktober. - I vinter perioden går hestene på små løbefolde normalt 2 heste/ponyer pr. fold.
 
 
 Her er mange muligheder, små og store folde, masser af plads, til bl.a. diverse arrangementer. 
 
 Naturen omkring Stald Odin (Rideklubben Odin) er helt enestående. 
 
 
 
 
Har du lyst til at se mere er du altid velkommen til at komme forbi stalden som ligger i det nordlige Odense, Ålemarksgyden 36, 5270 Odense N
Der er næsten altid søde mennesker i stalden, tag en snak med dem du møder, og har du brug for yderligere info så kontakt os  
 
Se priser og vilkår opstaldning  - Stald Odin 
 
 
 
 

Sponsorer

For flere opdateringer - find os på facebook

Rideklubben Odin Facebook
Rideklubben OdinÅlemarksgyden 36 5270 Odense NTlf. 30238703Email: info@rideklubben-odin.dkStævne: staevne@rideklubben-odin.dkwebmaster: webmaster@rideklubben-odin.dk