Vores elevheste på Odin

Uden vores fantastiske elevheste, var Rideklubben Odin ingenting, lad om præsentere vores fantastiske elevheste:

Bella

Alder: Fra år 2010
Køn: hoppe
Højde: 145 cm
Race: Haflinger blanding

Jeg hedder Bella, jeg er lidt en bestemt dame overfor de andre heste, men der er bare fordi jeg godt kan lide at bestemme. Jeg er af og til en smule fræk, men der er bare fordi det er hårdt at skulle arbejde. Til gengæld så elsker jeg at springe, selvom det er hårdt. Jeg tror selv på at jeg har charme, selvtillid og lækkert hår.

Benjamin

Alder: Fra år 2004
Højde: 156 cm
Race: Pinto

Jeg hedder benjamin, jeg er en meget forsigtig hest. Men hvis du tager dig tid til at snakke med mig, er jeg det største nussehoved. Mange siger at jeg har store øre, men det betyder bare jeg kan høre bedre efter mine rytter. Så hvis du vil vinde vejen til mit hjerte, så tag en gulerod med, gem de store armbevejsler hjemme og nus med mig.

Cutie

Alder: Fra År 2000
Køn: hoppe
Højde: 138 cm
Race: Blanding

Jeg hedder Cutie, og er den heste der har været på rideskole længst tid. Jeg elsker mad og alt der kan spises. De andre siger jeg er tyk, men det synes jeg ikke selv. Jeg er lidt doven, men jeg kan godt gå til ridning, hvis jeg selv har lyst. Selv om jeg har været elevskole hest i mange år så kan jeg stadig godt finde ud af at gå pæn dressur, men kun hvis min rytter ber mig om det.

Poul

Alder: 11 år
Højde: 93 cm
Race: Shetlænder

Jeg hedder poul, jeg er den mindste hest på hele rideskolen. Jeg synes, det er mega fedt når alle børnene har mad med til mig. Alle elsker mig og siger jeg er sød, men det ved jeg selvfølgelig godt selv. Jeg har ikke været på rideskolen så længe, men jeg elsker alt den opmærksomhed jeg får fra alle eleverne.

Til nogle stævner bliver jeg pyntet fint op og giver præmier. De kalder mig præmie ponyen Poul.

Rambo

Alder: 19/10-2006
Højde: 148 cm
Race: Blanding

Jeg hedder Rambo, jeg er lidt af en drengerøv. Jeg kan godt finde på at nappe og skubbe lidt, men jeg mener det ikke ondt. Jeg bliver af og til kaldt Fedtmule. Jeg syntes selv at jeg er ret så lækker, hvis jeg selv skal sige det. Nogen siger jeg er grim, men det er jeg da ligeglad med.

Sveske

Alder: 30 år
Køn: Hoppe
Højde: 136 cm
Race: Blanding

Jeg hedder Sveske, jeg er den ældste elev hest på hele rideskolen. Jeg har gået rideskole, lige så længe jeg kan huske. Får jeg gik rideskole på Odin, gik jeg som rideskolepony på Anderup rideklub.

Jeg opføre mig altid pænt og laver aldrig ballade. Jeg elsker græs og alt hvad der kan spises, særligt bananer.

Tango

Alder: 2/5- 2006
Højde: 132 cm
Race: Welsh

Jeg hedder tango, jeg er lidt af en doven pony. Mit speciale er at stå stille, hvis min rytter ikke beder mig om at lave noget. Men når det er sagt så elsker jeg at give den gas på en springbane. Jeg er vild med mad og massere af kærlighed, jeg elsker at blive nusset og striglet. Jeg er en meget lærenem pony, jeg kan kysse, smile, ryste og give hov.

Derudover har vi endnu to dejlige elevheste, som vi endnu ikke har nået at tage billeder og lave beskrivelse af, nemlig Desda, og Mundo

Du skal også hilse på vores staldkatte

Sofie

Jeg hedder sofie, jeg er staldens musefanger, det er mig figo stjæler mus fra. Jeg ret god til at være musefanger, hvis jeg selv skal sige det. Jeg er en meget kælen kat. Jeg er også lidt legesyg, og elsker at forsøge at fange pisken. Når jeg ikke er ude og fange mus, ligger jeg inde i sadelrummet og slapper af. der er mange der kalder mig Dulle, fordi jeg kan godt være lidt af en diva, hvis tingene ikke lige går efter min snude.

Figo

Jeg hedder Figo, jeg er staldens store hankat. Jeg elsker at blive nusset, men jeg er alligevel lidt forsigtig, så det er ikke alle der må rør ved mig. Jeg er staldens dovne kat, jeg fanger ikke helt så mange mus, med mindre jeg stjæler dem fra sofie. Jeg oftest altid i stalden, jeg er bare svær at finde. Når jeg skal have en lur lægger jeg mig på mit stamsted, det er inde oven på hø-ballerne. Fordi så er det kun hende der giver mig mad, der kan komme ind til mig.

Tak til Camilla Kjeldsen Jensen for at have talt med klubbens dyr, fotograferet dem, og lade os få indblik i deres liv i Rideklubben Odin.

Har du lyst til at gå til ridning, eller have halvpart i en af vores dejlige elevheste, er du altid velkommen til at kontakte klubben.