Hjælp til Rideklubben Odin

www.info@rideklubben-odin.dk

Kære Elevrytter og forældre

Vi er en lille Rideklub der har brug for din hjælp J

Stævner:

Som du sikkert ved holder vi stævner på Rideklubben Odin 4-6 weekender om året. Disse drives kun af frivillige kræfter. Vi kunne derfor rigtigt godt tænke os at se dig og dine forældre til de kommende stævner. Du behøver ikke have den store erfaring, vi hjælper dig gerne i gang og du vil ikke komme til at stå alene med et ansvarsområde. Det har vi erfarne hjælpere til. Du behøver ikke hjælpe en hel dag eller hel weekend, bare et par timer betyder meget. Samtidig skal det siges, at det binder klubbens børn, unge og voksne meget tættere sammen. Vi oplever tit hjælpere finder sparring og får et godt venskab på kryds og tværs af alder og elevrytter samt private får ligeledes knyttet nogle bånd og fællesskabet i rideklubben bliver større.

Opgaverne kunne bl.a. være:

·       Åbne og lukke porten, så hestene let kan komme ud og ind

·       Hente kritikker (Gå op og ned fra dommerhuset til sekretariatet i cafeteriet)

·       Stå i cafeteriet sammen med en anden til du er tryg ved opgaven.

·       Skrive for dressurdommer (Skrive hvad dommer siger på kritikkerne)

·       Regne i sekretariatet, sammen med en anden til du er tryg ved det

·       Sætte spring op før springstævne

·       Være banepersonale ved springstævner (Hjælpe med at sætte bomme op der falder ned)

Har du lyst til at hjælpe så se opslag i stalden med hjælpelister  i ugerne op til stævnerne, eller tjek Odin Rideklubs Facebook side.

Du er også mere end velkommen til at sende en mail til stævneudvalget, STAEVNE@RIDEKLUBBEN-ODIN.DK som så vil tage kontakt til dig når vi har behov for hjælp.

Arbejdsdage og andre events i Rideklubben

Vi vil gerne opfordre jer til at holde øje med vores Facebookside (ODIN - Rideklubben Odin), hvor vi løbende informerer bredt ud omkring stævner samt andre events, hvor vi har brug for din hjælp. Senest har vi haft ”Run for horses” hvor vi havde en rigtig hyggelig eftermiddag og hvor vi samlede ind til en ny elevhest. To weekender om året holder vi arbejdsdag i Rideklubben, så vi alle kan komme til en velfungerende og opdateret Rideklub.

Det skal siges, at selv om vi til ethvert arrangement knokler, har vi det samtidigt sjovt og tilbringer hyggelige timer med hinanden. Vi vil gerne være en rideklub hvor alle hjælper alle og har det hyggeligt og sjovt samtidig med, at vi udvikler os som rytter.

Har du en idé til at styrke fællesskabet eller Ris og Ros, så kontakt os meget gerne.

Sponsorater

Kender du nogen der kunne være interesseret i at sponsorere Rideklubben Odin, så sælger vi bannerskilte.