Ridelejr sommer 2020

Vi har ikke i skrivende stund planlagt ridelejr for 2020. Vi har tidligere afhold ridelejre med stor succes, men det kræver stor forældre opbakning og nogle frivillige som vil være med til at arrangere aktiviteter, holde opsyn, lave mad osv.

Hvis du ønsker at deltage i evt. ridelejer, eller har mod på evt. at hjælpe med at arrangere en ridelejer for 2020, så høre mere end gerne fra dig. - skriv til Rideklubben på info@rideklubben-odin.dk

Da vi i 2017 afholdt ridelejr, så indbydelsen således ud:

Vi indbyder til dage med masser af hygge, heste, leg, lærdom, ridning og meget andet sjovt med fokus på samværet med hesten både fra jord og fra ryg. Hvem kan deltage: Alle over 6 år, som er interesseret i at være sammen med heste og andre heste-”tosser” i flere dage ad gangen, hvad enten man er elev- eller privatrytter. Hvornår: lørdag d. 24.juni kl. 9:30 til mandag d. 26. juni efter aftensmaden/grillhygge. Ridelejren afsluttes med opvisning kl. 16.30 og efterfølgende grill hygge. Medbring selv kød til grillen – vi sørger for salat og flûtes. Drikkevarer kan købes i klubben :-) Pris: kr. 600,- som betales når i kommer lørdag den. 24. juni. Tilmelding: Send mail staevne@rideklubben-odin.dk med følgende oplysninger:
  • Fuldt navn og alder
  • Navn på og telefon til kontaktforælder i lejr perioden
  • Hvilken hest kunne du tænke dig at være sammen med på lejren (Vi forsøger at opfylde alles ønsker men kan ikke garantere noget. Ligeledes kan der sagtens være flere ryttere om samme pony)
  • Underskrift på at vi må køre en tur
  • Hvilken størrelse t-shirt i bruger
  • hvor mange der kommer til grillhygge mandag aften børn/voksne
Tilmelding senest den 18/6. Husk sovepose, underlag, badetøj og selvfølgelig ridetøj. Der må ikke medbringes slik eller sodavand, alt bespisning står vi for J Håber at se en hel masse rytter til nogle hyggelige dage. Med vrinskelig hilsen Rideklubben-Odin   Kære forældre Vi har holdt prisen så langt nede som muligt, i håbet om, at I vil være behjælpelige med at levere nedenstående:
  • 3 x lasagne til 6 personer
  • 3 x pitabrød med fyld til 6 personer
  • Frugt
  • Grøntsags hapsere
  • 3 (!) kager
  Det gælder først til mølle princip, tjek hjemmesiden under aktiviteter, hvor listen vil blive opdateret løbende Først til mølle princippet regerer på bedste vis og på nuværende tidspunkt ser mangellisten således ud:
Lasagne til 6 personer Ella-Luna Thorenfeldt-Jørgensen
Lasagne til 6 personer Emma Pedersen
Lasagne til 6 personer Sofie Bruhn Petersen
Pita + fyld til 6 personer Mathilde Duch Jensen
Pita + fyld til 6 personer
Kage Ida Rasmussen
Kage Isabella Christensen
Kage Frederikke Marslund
Frugt Emma Pedersen
Frugt Cecilia Otak
Frugt
Grøntsagshapsere Jasmin Cakir
Grøntsagshapsere
Grill mester – optænding o.a.