Få part på en af rideklubbens ponyer eller heste
og få endnu mere ud af din ridning J

Som part rytter har du mulighed for at vælge mellem at få en kvartpart eller en halvpart på en af vores elev ponyer/heste. Dette er til stor glæde for dig som rytter, men også for vores pony/hest.

Dette er også en rigtig god træning/overgang til dig, som går med tanken om at få sin egen pony eller hest.

Der må rides i alle skolernes ferier undtagen sommerferien. Ved arrangementer for elevskolen har klubben råderet over hestene/ponyerne. Det vil sige, de weekender hvor der er ridelejr og stævner. Du vil dog have førsteret til at ride stævne på din part.

Ved kvartpart har du, så vidt det er muligt din part en gang om ugen til dressurundervisning og en time hver weekend.

Ved halvpart har du så vidt det er muligt din part til dressurundervisning to timer hver uge og en time hver weekend.

For at få part:

· Du skal vide hvordan ponyen/hesten sadles op og have fået undervisning i dette.
· Du skal have modtaget undervisning på stedet i mindst to månedet.
· Du skal godkendes af din underviser og bestyrelsen.

Priser:

Kvartpart pont/hest inkl. 1 holdtime pr. uge: 630,-/735,-kr./mdr.

Halvpart pony/hest inkl. 2 holdtimer pr. uge: 920,-/1075,-kr./mdr.

Hvis du gerne vil have part på en af vores elevponyer/heste, skal du skrive en mail til:

info@Rideklubben-ODIN.dk

Mailen skal indholde:

· Dit Navn
· Hvilket hold du rider på
· Navnet på den du ønsker part på.

Hvis den pony/hest du ønsker er optaget, kan du blive skrevet på venteliste.

Det er muligt at stå på venteliste til mere end en pony/hest.

Snak med din underviser eller Heidi Kjeldsen om muligheden for part - se kontaktdata her