Ridelejr sommer 2018

Vi indbyder til dage med masser af hygge, heste, leg, lærdom, ridning og meget andet sjovt med fokus på samværet med hesten både fra jord og fra ryg.

Hvem kan deltage: Alle over 6 år, som er interesseret i at være sammen med heste og andre heste-”tosser” i flere dage ad gangen, hvad enten man er elev- eller privatrytter.

Hvornår: lørdag d. 30.juni kl. 9:30 til mandag d. 02. juli efter aftensmaden/grillhygge.

Ridelejren afsluttes med opvisning kl. 17:00 og efterfølgende grill hygge. Medbring selv kød til grillen – vi sørger for salat og flûtes. Drikkevarer kan købes i klubben J

Pris: kr. 700,- som betales når i kommer lørdag den. 30. juni.

Tilmelding: Send mail staevne@rideklubben-odin.dk med følgende oplysninger:

• Fuldt navn og alder
  • Navn på og telefon til kontaktforælder i lejr perioden
  • Hvilken hest kunne du tænke dig at være sammen med på lejren  (Vi forsøger at opfylde alles ønsker men kan ikke garantere noget. Ligeledes kan der sagtens være flere ryttere om samme pony)
  • Underskrift på at vi må køre en tur
  • Hvilken størrelse t-shirt i bruger
  • Hvor mange der kommer til grillhygge mandag aften børn/voksne

Tilmelding senest den 25/6.

Husk sovepose, underlag, badetøj og selvfølgelig ridetøj. Der må ikke medbringes slik eller sodavand, alt bespisning står vi for J

Håber at se en hel masse rytter til nogle hyggelige dage.

Med vrinskelig hilsen

Rideklubben-Odin

Kære forældre

Vi har holdt prisen så langt nede som muligt, i håbet om, at I vil være behjælpelige med at levere nedenstående:

• 3 x pasta og kødsovs til 6 personer
  • 3 x kylling gryderet med ris til 6 personer
  • Frugt
  • Grøntsags hapsere
  • 3 kager

Det gælder først til mølle princip, tjek hjemmesiden under aktiviteter, hvor listen vil blive opdateret løbende.

PS. Vi mangler en voksen der kan sove sammen med børnene natten mellem lørdag og søndag er der nogen der har mulighed for det

pasta og kødsovs til 6 personer  Victoria Emilie Larsen
pasta og kødsovs til 6 personer  Sofie Rasmussen
pasta og kødsovs til 6 personer
Kylling gryderet til 6 personer
Kage  Victoria Emilie Larsen
Kage  Frederikke Marslund
Kage  Isabella Christensen
Frugt  Victoria Emilie Larsen
Frugt  Isabella Christensen
Frugt
Grøntsagshapsere
Grill mester – optænding o.a.