VELKOMMEN TIL RIDEKLUBBEN ODIN

Der er lavet en velkomstfolder til elevskolen som kan ses her: http://rideklubben-odin.dk/klubben/velkomstfolder/

eller udleveres af underviserne :-)

Stævner 2019

C-stævne:

25.-26.maj 2019:  C-stævne Dressur pony og hest DRF-GO

D-Stævner:

2.-3. marts 2019:               3. vinterstævne (med kåring af klubmester 2018) DRF-GO

13.-14. april 2019:              1. vinterstævne med 1.kval D7-mesterskab  (med klubmesterskab for ODIN) DRF-GO

14.-15. september 2019:  2. vinterstævne (med klubmesterskab for ODIN)  OBS Spring lørdag og dressur søndag  DRF-GO

2.-.3 november 2019:       3. vinterstævne (med kåring af klubmester 2019)  DRF-GO

Vi har ændret i klubmesterskabet så vi nu følger kalender året og kårer klubmester i november.

Klubmesterskabsregler-Odin2019

Klubmester 2018-2019

Elev dressur:
1. Signe Petersen/Cutie
2. Camilla Kjeldsen/Rambo

Pony dressur:
1. Sandra Lund Løkkegaard/Pelé
2. Ellen Rysholt Christiansen/Elmholts Tarok

Hest dressur:
1. Tine Thrane/Zackery
2. Emma Lassen/Abildbaks Sonador

Spring pony:
1. Sandra Lund Løkkegaard/Pelé
2. Signe Secher Dyremose/Hærvejens Uffe

Spring hest:
1. Christina Uldahl/Solantino
2. Clara Binger Christiansen/Spraitas

Stort tillykke til alle og tak for et godt stævne år, vi glæder os til at se jer alle igen til næste stævne år.

Tak for sponsorgaver fra:

Horze Odense
Hestefotograf Lene R. Gottschalk
Råhøjgård Rosetter
Frk. Viola

klubmester 2018-2019

klubmestre pony 1klubmestre hest1klubmester Tineklubmester Signeklubmester sandra m logoklubmester emmaklubmester christinaklubnr 2 ellen

Aktiviteter

Følg med i kalenderen i venstre side, hvor alle kommende aktiviteter i og omkring klubben løbende opdateres. Der vil dels være aktiviteter, som involverer klubben og andre hvor alle er velkommen som tilskuere – og endnu andre, hvor en hjælpende hånd vil være kærkommen :-)

Kender du til eller hører om aktiviteter og begivenheder som kunne være af interesse for klubbens medlemmer, må du MEGET gerne sende det til os – så lægger vi den på kalenderen :-)

Sociale Medier

Her hos Rideklubben Odin – kan du også følge os på Facebook. Hvis du klikker på  facebook  ikonet øverst i venstre side, kommer du direkte ind til de hurtige informationer :-). Like os og følg med i, hvad der sker hos os :-)